Помоћ

савети

Предсезона


Предсезона Првенства се односи на период између краја сезоне и почетка нове сезоне а ово је такође и време када сеSMFA World Cup одржава.

Предсезона се може користити од стране тимова који су промовисани или избачени (или у ствари од стране било ког тима) како би им помогла да процене њихову тренутну позицију пре почетка нове сезоне.

Када се унутар Game World одигра последње лигашко коло сваки клуб ће добити наградни новац у зависности од њихове финалне позиције на табели.

Распоред утакмица за нову сезону се објављује 11 дана после последњег одиграног лигашког кола унутар Првенство и 5 дана после тога се играју прве утакмице нове сезоне (тако да предсезона траје укупно 16 дана).

Током овог периода одређени тимови ће и даље имати званичне утакмице, на пример ако су дошли до финала купа или су завршили у промоционом плеј-офу.

Међутим, неће сваки тим имати званичне утакмице током предсезоне. Због овога њихов Председник може заказати до четири пријатељске утакмице против других клубова који су активни унутар Првенство. Све заказане пријатељске утакмице не могу бити отказане и биће приказане унутар клубовог распореда утакмица.

Предсезонске пријатељске утакмице се заказују на дане и у време када би клуб имао нормалне лигашке утакмице. На пример, унутар Стандардни Свет игре у 20:00 По времену игре у Суботу и Среду.

Ако је ваш Председник заказао неке пријатељске утакмице, онда можете искористити ове мечеве да испробате нове тактике или дате играчима који су мање играли прилику да се покажу. У овим пријатељским утакмицама суспендовани играчи могу играти, кондиција играча се не смањује, играчи се не могу повредити, жути и црвени картони се не бележе, и играчи ће почети меч са њиховим тренутним фитнесом.