О нама

Мисија

"Napravi najbolju igru fudbalskog menadzera i dozvnoli svetu da je igra besplatno!"

Наших десет Soccer Manager принципа

 1. Фудбалски менаџер је бесплатан за играње. Верујемо да би увек требао да буде бесплатан за играње, и доступан свакој особи из било које државе.


 2. По нашем мишљењу, Фудбалски менаџер је најбоља бесплатна онлајн фудбалска менаџер игра али ми ћемо наставити да радимо напорно како би је константно усавршавали са новим функцијама и побољшањима.


 3. Soccer Manager је друштвена игра, развијена од стране љубитеља фудбала за љубитеље фудбала. Зато поздрављамо све ваше идеје и предлоге које имате да би учинили ''вашу'' игру бољом. Већ су нам многе идеје, које сте нам доставили преко форума заједнице, постале кључне карактеристике Soccer Manager-а.


 4. Верујемо у развијање пријатељске Интернет заједнице која је базирана око игре фудбалског менаџера, где људи могу заједно учествовати, уживати у игри и стицати нове пријатеље играњем исте.


 5. Сајт обезбеђује приход кроз рекламирање и продавање додатних додатака у игри са нашег СМ Шопа. Главна сврха ових прихода је одржавање игрице и финансирање њеног будућег развоја. Фудбалски Менаџер верује да ће тренутни начин зараде бити отворен за сва времена, на поштен и етнички начин:
  • Не приказујемо огласе за које сматрамо да су неморални или неприкладни за малолетнике; нпр. ватрено и хладно оружје, алкохол, дрога итд.
  • Рекламе које приказујемо су релевантне сајту, смањене су на минимум, и уклапају се у игру тако да се не мешају са уживањем играња Фудбалског Менаџера.
  • Ми не користимо искачуће, скривене, пуног приказа, шпијунирајуће, итд, или било које друге врсте огласа које људе једноставно нервирају.
  • Не користимо се триковима, лажима или ручним триковима продаје да покушамо и промовишемо наше производе који су на продаји у СМ шопу.


 6. Soccer Manager не промовише нити подржава насиље, расну мржњу, сексизам нити било коју другу форму дискриминације. Ми тежимо да направимо од Soccer Manager место бесплатне забаве и уживања за људе свих година, раса, религија и остало. Сви су добродошли.!


 7. Постоји филозофија на Фудбал Менаџеру да је корисник на првом месту, а као резултат тога можете бити сигурни да овде постоји екстремно тежак рад и посвећени тим, који ради са намером да омогући да 'ваша' омиљена фудбал менаџер игра ради глатко колико је то могуће.


 8. Ми продајемо неке додатке игри заједно са производима у СМ продавници. Међутим, шта год да продајемо, за нас ће увек постојати добар разлог да то и продамо уместо да буде бесплатно. Цена ће бити мала колико је то могуће, биће опционалних додатака у игри који појачавају уживање али не обезбеђују предност унутар игре над другим менаџерима који их не купе. Примери следе испод:
  • Ако бисмо свима дали стандардно првенство бесплатно,игра би била преправљена првенствима,a већина првенстава би била празна што би уништило заједнички аспект игре за свакога.


 9. Постоји одлична 'породична' атмосфера између оних који раде у Soccer Manager-у, придржавајући се једног од наших принципа да пословна атмосфера може и треба да буде забавна.


 10. Наш последњи принцип је исти као и наш први! Soccer Manager је бесплатан за све, увек ће бити бесплатан за све и увек ће бити све бољи!!

Услови коришћења | Правила понашања | Политика приватности | Мапа сајта | О нама | Контактирајте нас

© 2005-2018 Soccer Manager Ltd. Сва права задржана. Сви заштитни знаци су власништво њихових власника.